IVA KUZMANOVIĆProjekt LOOK @ ME ove godine predstavlja dvanaestu po redu modnu manifestaciju u organizaciji obrta Artistic iz Vinkurana. Kao i prošle godine, uslijed uvjeta i mjera na snazi, a povezanih s COVID-om, manifestacija se ne održava kao modna revija uživo, već su Kristina Brkić i Marko Mavija, idejni začetnici projekta, sa svojim suradnicima pripremili pravu poslasticu, vizualno atraktivan i kreativan video koji će u virtualnom obliku predstaviti deset modnih dizajnera s područja Istarske županije. To su redom Ingrid Rojc Design, Antonela Showroom, Iva Kuzmanović, Ivana Tomić, Laardesign, Anima M, Doris-Alique tricot, Katja Kliba, Kristina Nefat te Diva lash academy by Alnea Božić.

 

 

Video uradak pod nazivom “La moda e mobile” slavi slobodu, pokretljivost i praktičnost žene danas. Elementi prirode u skladu s odjevnim predmetima od prirodnih matreijala nagovještaju potragu osobnog kroz ritam, pokret i dah. Video je sniman na prekrasnim lokacijama zaštićenog područja Kamenjaka i unutar arheološkog parka Vižule.

 

 

Posebna zahvala od strane organizatora ide cijelom timu koji je omogućio realizaciju ovog videoprojekta. Za akustiku, Audio Lab, za frizure, frizerski salon Artistic, za make-up, Ella Žudić, Klara Sosić i Lea Bilić, za fotografiju, Ivana Tomić, asistenti kamere: Ivana Tomić i Giordano Cellich te kamera i video uradak, Alen Spionjak.

 

 

Realizaciju projekta kao i u svim prethodnim izdanjima financijski je podržala Općina Medulin te sponzori Salon Artistic, Leona Flowers & Weedings, i vinarija Diković.

 

 

U cilju poštivanja protu epidemioloških mjera na snazi te u skladu s napucima i suglasnošću Stožera CZ IŽ, svi će zainteresirani 12. LOOK @ ME moći pratiti virtualno, na youtobe kanalu organizatora, a video će biti dostupan na samoj platformi pod nazovom Look@me 2021-fashion film, od subote 19. lipnja, a projekcija videa modne revije održati će se na otvorenom, na novouređenom igralištu u Vinkuranu dan ranije, odnosno ovoga petka, 18. lipnja 2021. godine, s početkom u 20 sati.

 

 

Broj posjetitelja je ograničen i sudjelovanje je moguće uz pozivnicu organizatora, a najavu same virtualne revije možete pogledati na linku: https://youtu.be/K762GvHNeBM te putem fotografija u prilogu.