PK Medulin

 

Plivački klub “Medulin” iz Medulina debitirao je na županijskom prvenstvu u plivanju za kadete, mlađe kadete i početnike. Klub su predstavljali kadeti i kadetkinje Barbara Matika, Karlo Reljanović i Dora Komparić, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje Luka Medić, Sara Soldo, Greta Dujmenović, Matija Ritoša i Lucas Kolar te početnici i početnice Noah Jadreško, Ilirjana Lleshaj, Leon Čupev, Ivor Knežević, Leon Mijandrušić i David Reljanović.

 

Na natjecanju su postignuti odlični rezultati te je klub na svom prvom natjecanju osvojio čak 6 medalja. Lucas Kolar u kategoriji mlađih kadeta bio je brončani na 400 slobodno, Barbara Matika u kategoriji kadetkinja je na 100 delfin također osvojila treće mjesto. David Reljanović je u disciplini 25 leđno među početnicima doplivao do trećeg mjesta.

 

Na 50 slobodno među mlađim kadetkinjama Sari Soldo je brončana medalja “izmakla” za samo 6 stotinki.

 

U kategoriji početnika na 4×50 slobodno u sastavu Leon Čupev, Ivor Knežević, Leon Mijandrušić i David Reljanović osvojili smo brončanu medalju.

 

U štafetama među mlađim kadetima na 4×50 mješovito (Luka Medić, David Reljanović, Lucas Kolar, Matija Ritoša) bili smo drugi, a u štafeti 4×100 slobodno (David Reljanović, Matija Ritoša, Luka Medić i Lucas Kolar) smo bili treći.

 

Plivački klub “Medulin”