autorica_Gabrijela_BorovsakU posljednjem tjednu veljače te u završnici natjecanja za Europsko stablo 2021. s ponosom i veseljem objavljujemo pripremljeni video plesnog izazova posvećenog „Najstarijoj Medulinki – ladonji s place”, koja u navedenom međunarodnom natjecanju predstavlja Republiku Hrvatsku.

 

Na inicijativu Nicole Vojak, djelatnice Medulinske rivijere d.o.o. i voditeljice radio Medulin FM-a, koja je koreografiju plesnog izazova „Jeruzalema dance challenge” prilagodila za ovu prigodu, u kratkom pripremnom periodu medulinski plesni izazov za našu ladonju uvježbali su plesači i plesačice Plesnog studija Pirueta Medulin, pod vodstvom Paole Šimunović, vrtićka skupina Leptirići Dječjeg vrtića Medulin, te djelatnici Općine Medulin, pod vodstvom Nicole Vojak.

 

Medulinska je placa potom na jedan dan, postala pravim plesnim podijem, a protagonistica naše priče – „Najstarija Medulinka – ladonja na placi” bila je u toj prigodi najljepša moguća kulisa. Univerzalno prepoznatljivim jezikom glazbe i plesa, pozitivnom energijom i osmijehom na licima svih plesača, odaslane su s mjesnog trga u Medulinu najljepše moguće želje za hrvatsku predstavnicu u natjecanju za Europsko stablo godine!

 

Kadrove za video kojim se medulinski plesni izazov predstavlja svijetu snimio je i sam video realizirao Darko Privrat u suradnji sa Sonjom-Barbarom Bader i Nicole Vojak, koja potpisuje inspirativne riječi teksta koji prati video i prijevod na engleski jezik.

 

U želji i nadi da što više ljudi vidi ovaj video i zapleše uz predstavljeni plesni izazov, pozivamo vas da ga objavite i dijelite društvenim mrežama i svim kanalima. A onda… zaustavite se na trenutak u svojem radnom danu, pustite video i uključite zvučnike. Uz glazbu i ples, smijeh i dobar osjećaj, garantiramo, neće izostati, a pozitivna će se energija koja oko „Najstarije Medulinke” i njene priče traje već mjesecima, zasigurno još više proširiti! Time ćete ju svakako podržati u posljednjim danima natjecanja za Europsko stablo 2021. godine, koje traje do ponoći 28. veljače, do kada je na Internet stranici www.treeoftheyear.org/CR moguće dati glas predstavnici Republike Hrvatske i još jednom stablu među ukupno 14 kandidata u natjecanju.

 

Hvala Vam i uživajte… u plesu, u glazbi, u poslu, u vašim ljudima, u ovom i svakom novom danu!

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]