Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • obavijesti
  • Odarbana obavijest
Objavljen Javni poziv za sufinanciranje mjera obnovljivih izvora energije
04.09.2023.
Natječaji

Općina Medulin je u ponedjeljak 4. rujna 2023. god. objavila Javni poziv za dostavu prijava za sufinanciranje mjera obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama.

 

Pravo na bespovratna financijska sredstva imaju fizičke osobe, vlasnici postojećih obiteljskih kuća, s prebivalištem na području općine Medulin.

 

Pozivom će se sufinancirati provedba pet mjera: izrada energetskog certifikata i izvješća o energetskom pregledu obiteljskih kuća; izrada glavnog elektrotehničkog projekta integrirane fotonaponske elektrane za proizvodnju električne energije u obiteljskim kućama snage do 5 kW, za vlastitu potrošnju u mrežnom radu; dobava i ugradnja integrirane fotonaponske elektrane snage do 5 kW za proizvodnju električne energije u obiteljskim kućama, za vlastitu potrošnju u mrežnom radu; izrada tehničke dokumentacije za ugradnju dizalica topline za grijanje prostora, hlađenje prostora i pripremu potrošne tople vode; dobava i ugradnja dizalice topline za grijanje prostora, hlađenje prostora i pripremu potrošne tople vode.

 

Financijska sredstva za realizaciju Javnog poziva osigurana su u proračunu Općine Medulin za 2023. godinu, u ukupnom iznosu od 39.820,00 EUR.

Za svaku obiteljsku kuću moguće je podnijeti prijavu za sufinanciranje jedne ili više različitih mjera.

Prijave se mogu podnositi od 11. rujna 2023. godine.

 

Javnim pozivom se sufinanciraju troškovi koji su nastali nakon objave Javnog poziva do 1. prosinca 2023. god. ili do 12 mjeseci (365 dana) prije objave Javnog poziva.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 1. prosinca 2023. god., ovisno o tome što prije nastupi.

Prilog:

  1. Javni poziv
  2. Prilog 1 _Prijavni obrazac s kontrolnom listom
  3. Prilog 2 _Izjava prijavitelja i suvlasnika

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check