Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

pisarnica@medulin.hr

  • Početna
  • obavijesti
  • Odarbana obavijest
Do utorka 14.11.2023. u ponoć otvoren foto natječaj u sklopu projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“
13.11.2023.
Natječaji

Udruga Sakramenski u ulozi nositelja projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“ organizira u sklopu istoga, u suradnji s Udrugom ljubitelja fotografija Format, FOTO NATJEČAJ s ciljem prikupljanja fotografija lokaliteta Medulinske lokve, njenog biljnog i životinjskog svijeta i prirodne ljepote te izrade kalendara za 2024. godinu, kao promotivnog materijala projekta.

Na foto natječaj se mogu prijaviti svi ljubitelji fotografije i Medulinske lokve (fizičke osobe), neovisno o mjestu prebivališta, uz uvjet da su motivi fotografija koje prijavljuju snimljeni isključivo na lokalitetu Medulinske lokve. Svaki autor može sudjelovati u foto natječaju isključivo s 1 autorskom fotografijom, koju dostavlja uz ispunjenu prijavnicu putem e-maila na adresu centarsantadur@gmail.com, najkasnije do utorka 14. studenog 2023. godine (do ponoći).

Po zaprimanju svih pristiglih prijava na natječaj, sve one koje zadovoljavaju uvjete natječaja biti će objavljene na Facebook stranici grupe „Medulinska lokva“ gdje će svi članovi grupe kao i posjetitelji svojim „lajkovima“ birati najbolje fotografije.

Tri fotografije sa najvećim brojem glasova – lajkova biti će nagrađene sljedećim nagradama:

I nagrada – poklon bon (trgovina tehničke robe) u vrijednosti od 150,00 €

II nagrada – poklon bon (trgovina tehničke robe) u vrijednosti od 100,00 €

III nagrada – poklon bon (trgovina tehničke robe) u vrijednosti od 50,00 €.

Proglašenje i dodjela nagrada autorima tri najbolje fotografije održati će se u prilici promocije kalendara za 2024. godinu na završnom događaju projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“, u prosincu 2023. godine, a točan datum biti će naknadno objavljen.

Sve informacije, uvjeti natječaja te prijavnica koju je nužno ispuniti za sudjelovanje dostupni su za preuzimanje na Facebook stranici grupe „Medulinska lokva“ te na Facebook stranicama Udruge Sakramenski i Šantadura – centra baštine i održivog razvoja.

Foto natječaj se provodi u sklopu projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“, koji je proveden uz financijsku potporu Zaklade Istra – Fondazione Istria iz sredstava Fonda gradova i općina te Općine Medulin.

UDRUGA SAKRAMENSKI

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check