Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Udruga MedulinArt - radionica "Kreativna zarada", predavačica Mojca Tavčar-Benčić- 10.05.
05.05.2023.

Udruga MedulinArt u srijedu, 10. 5. 2023. u 17.30 sati poziva sve zainteresirane u Multimedijalni centar na medulinskoj placi na predavanje/radionicu Kreativna zarada.

Predavačica će biti Mojca Tavčar – Benčić, dipl. ing., univ. spec.oecc., vlasnica Agilne agencije za konzalting i intelektualne usluge, edukatorica i poduzetnica. Provodi poslovno savjetovanje iz područja strateškog planiranja, financija, marketinga, prodaje te upravljanja ljudskim resursima, prvenstveno za male i mikro poduzetnike.

Ovo predavanje otvorenog tipa namijenjeno je poduzetnicama početnicama, postojećim poduzetnicama, kao i svim ženama koje u budućnosti planiraju pokrenuti vlastiti posao. Naučit će i uputiti polaznice koji je pravi izbor za njih, domaća radinost ili obrt te što je sve potrebno za početak a što da budu uspješne u budućnosti.

Predavanje/radionica će bit besplatno zahvaljujući potpori općine Medulin. No prijava je obavezna jer je broj sudionica ograničen. Prijave su moguće na mail adresu info@medulinart.hr ili broj mobitela 098 397 615, Sandra Veršić - predsjednica udruge MedulinArt.

Udruga MedulinArt

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check