Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
U Medulinu započeo 9. nogometni turnir "ArenaCup"
05.01.2023.

Načelnik  Općine Medulin, Ivan Kirac, obišao je nogometne terene u Medulinu na kojem je započeo 9. nogometni turnir “ArenaCup”.

Organizator ArenaCup turnira je turistička zajednica općine Medulin, dok je hotel Arena Hospitality Group-e Park Plaza Belvedere u Medulinu domaćin smještaja svih ekipa turnira.

Na ovogodišnjem turniru gostuju momčadi iz čak 6 država – osim Hrvatske tu su i nogometaši iz Slovačke, Srbije, Gruzije, Crne Gore i Makedonije,  odnosno iz klubova:  FC KOLKHETI KHOBI, NK ŠIBENIK, FC MAKEDONIJA G.P., RADNIČKI BEOGRAD, NK ISTRA 1961, NK LOKOMOTIVA, FC ARSENAL TIVAT, MFK DOLNY KUBIN.

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac istaknuo je da je ArenaCup  sada već tradicionalan turnir koji okuplja vrhunske nogometne klubove, te nas raduje da se Medulin  i dalje promovira kao izvrsna destinacija za zimske i proljetne pripreme sportaša.

Početak godine  je uglavnom rezerviran za nogometaše. Naime, nakon završetka ovog turnira, 15. siječnja, u Medulin dolaze nogometni klubovi Grobničan i Olimpija, a već  krajem mjeseca  započinje i novo izdanje MedulinCupa.

Andrea Petrić, voditelj sporta u Arena Hospitality Group  naglasio je kako se turnir održava tijekom pripremnog ciklusa momčadi za predstojeći proljetni dio sezone, te će pored utakmica klubovi odrađivati niz pripremnih treninga.

Osim utjecaja na popunjenost turističkih kapaciteta, ovakvi turniri zasigurno pridonose popularizaciji sportova kod  mladih i djece, koji u svojoj sredini  imaju priliku gledati vrhunske klubove,  a i zaigrati s njima, zaključio je Ivan Kirac, načelnik Općine Medulin.

OPĆINA MEDULIN

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check