Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Svečana završnica projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“
27.12.2023.

U Medulinu će u srijedu 27. 12. 2023., s početkom u 18 sati, u prostoru općinskog multimedijalnog centra (3mc-a, Centar 58, Medulin) biti održan završni događaj projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“. kojega je provela Udruga Sakramenski u suradnji sa medulinskom osnovnom školom, Javnom ustanovom Kamenjak, komunalnim poduzećem Med eko servis d.o.o. i Općinom Medulin, a financiran je sredstvima proračuna Općine Medulin i Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, iz Fonda gradova i općina.

U želji da se zahvale svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog malog, VELIKOG projekta u zajednici, organizatori ovim putem pozivaju sve zainteresirane mještane i posjetitelje, sve male i velike sudionike projektnih aktivnosti, na proslavu i druženje povodom njegova dovršetka. U ovoj će prilici biti predstavljeni rezultati projekta te promoviran kalendar za 2024. godinu realiziran temeljem provedenog foto-natječaja, a autorima najboljih fotografija pristiglih na natječaj biti će uručene osvojene nagrade.

Događaju će prisustvovati načelnik Općine Medulin, Ivan Kirac, predstavnici projektnih partnera, OŠ dr. Mate Demarin, Medulin te Javne ustanove Kamenjak, kao i članovi inicijative za zaštitu Medulinske lokve i suradnici na projektu.  

 

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check