Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Sufinanciranje nabave električnih vozila od strane FZOEU – od 03.04.2019.
29.03.2019.

Općina Medulin obavještava sve mještane da će Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dana 3. travnja 2019. god. objaviti Javni poziv u Narodnim novinama za nabavu električnih vozila.

Kupnja eko vozila će se sufinancirati u iznosu do 40% iznosa sredstava, odnosno do 80 tisuća kuna za električne automobile, do 40 tisuća za plug-in hibride automobile (uz određeni uvjet emisije CO2), do 20 tisuća kuna za električne skutere, motocikle i četverocikle na struju, a za električne bicikle do 5 tisuća kuna poticaja.

Na web stranicama Fonda su objavljene osnovne informacije o pozivu te Prijavni obrazac za podnošenje zahtjeva, uz koji treba dostaviti presliku osobne iskaznice, tehničke karakteristike vozila iz ponude i ponudu dobivenu u prodajnom salonu.

Dokumentacija se od 3. travnja 2019. god. od 9 sati može poslati preporučenom poštom ili dostaviti u prijamni ured Fonda. Zahtjevi će se razmatrati kronološki, do iscrpljenja sredstava. Svi koji dostave potpunu dokumentaciju u okvirima raspoloživog budžeta Fonda od 17 milijuna kuna dobiti će ugovor o sufinanciranju kupnje električnog vozila koji moraju realizirati u roku od godinu dana.

Više informacija pročitajte na linku:

OPĆINA MEDULIN

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check