Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
QUOR Festival u subotu u Vinkuranu, Cave Romanae – 24.09.2016.
21.09.2016.
QUOR Festival u subotu u Vinkuranu, Cave Romanae – 24.09.2016.

Danas je održana konferencija za medije i najava QUOR festivala koji će se održati u subotu 24.09.2016.godine u Vinkuranu, Cave Romanae. 

Konferencija je održana na autentičnoj lokaciji na kojoj će se festival i održati u kamenolomu - Cave Romanae, a prisustvovali su Roberta Paljar iz Udruge Balansa slackline iz Ljubljane, Barbara Zovko iz Udruge Čarobnjakov šešir iz Pule te kao predstavnik Općine Medulin Pročelnica Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Suzana Racan Stern.

QUOR festival međunarodni je kulturno - sportski događaj koji će se ove godine održati prvi put, a smatra se prvim događajem ovakvog tipa u Hrvatskoj.

Festival započinje ove subote u 10:00 sati, a središnji program festivala obuhvaćaju radionice:highline-a, slackline-a, akro joge, plesa na svili, žongliranja, te sessioni acro yoge, yoge, poi discipline, hula hoop, žongliranje za djecu i Tai Chi. Najveća atrakcija ovog festivala biti će highline, hodanje po traci na visini.

Cilj festivala je približiti lokalnom stanovništvu Općine Medulin i Istre kao i turistima, suvremene oblike kretanja i pružiti mogućnosti isprobavanja istih na radionicama koje će se održavati u subotu tijekom cijelog dana.

Ulaz na festival se naplaćuje 20,00 kn, a u slučaju sudjelovanja u radionicama koje će se naplaćivati po simboličnim cijenama ulaz je besplatan.

Za početnike na radionicama potrebno je odjenuti udobnu odjeću te prepustiti se uputama iskusnih međunarodnih voditelja.

Festival QUOR osim radionica i prezentacije nuditi će i ukusnu i inovativnu Shanti raw food kuhinju, a za piće biti će zaduženi organizator Medulin Beer Craft Festivala.

Za dobru zabavu tijekom cijelog dana biti će zaduženi razni izvođači, a navečer će se uz tri DJ-a zabava nastaviti do kasno u noć.

Predstavnice organizatora QUOR Festivala na današnjoj su se konferenciji zahvalile svim volonterima i klubovima, ali i Općini Medulin i Turističkoj Zajednici Općine Medulin bez kojih QUOR Festival prema njihovim riječima ne bi bilo moguće ostvariti.

OPĆINA MEDULIN

Foto/ Mario Rosanda

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check