Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Prva subota medulinske ADVENTure
18.12.2021.
Galerija

Prepun trg kod Malina u Medulinu pokazao je da su Općina Medulin i Turistička zajednica Općine Medulin dobro odlučili organiziravši prvi medulinski Advent. Miris kuhanog vina, fritula i palačinki miješao se sa žamorom i smijehom posjetitelja, a nerijetko su se mogli čuti i strani jezici, što pokazuje da Medulin postaje i destinacija za prezimljavanje naših mnogobrojnih turista, koji su poželjeli medulinsku rivijeru upoznati bez ljetne žege i gužve.

Najveselije je naravno u dječjem kutku, gdje djeca mogu provesti vrijeme uz mnogobrojne kreativne radionice, gledajući predstave ili se provozati u pravom srednjovjekovnom vrtuljku.

Ono što izdvaja medulinski Advent svakako je jedinstvena lokacija uz samo more uz čarobni Malin, koji je odjenuo posebno blagdansko,  svjetlucavo ruho. Najbrojniji današnji posjetitelji bili su upravo brojni šetači, koji su prekrasno subotnje popodne iskoristili za šetnju kampovima ili Vižulom, a onda se okrijepiti uz adventske delicije koje su pripremili medulinski ugostitelji i opustili uz lijepu glazbu.

Ura je da započnete svoju blagdansku avanturu i pridružite nam se na medulinskoj AdvenTuri. Čekamo vas!

OPĆINA MEDULIN

foto/ Općina Medulin, MedulinFM i Branka Popov Ostojić

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check