Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Predavanje "Kako pripremiti lokalnu zajednicu na klimatske promjene" u Vinkuranu - 06.04.2017.
04.04.2017.

Fenoliga udruga u kulturi i JU Kamenjak pozivaju sve mještane na predavanje "Kako pripremiti lokalnu zajednicu na klimatske promjene" koje će se održati u četvrtak 6. travnja 2017. god. u Vinkuranu ( čitaonica) s početkom u  19 sati. Ovo predavanje održava se uz potporu Mjesnog odbora Vinkuran, a ulaz je slobodan. Predavač je Vjeran Piršić.

O PREDAVNJU...

Predavač  će iznijeti moguće pozitivne i negativne posljedice klimatskih promjena (kako one direktne, tako i indirektne) te kataloški prikazati raspoloživa efikasna i jeftina rješenja, sistematizirana po područjima aktivnosti (prostorni planovi, arhitektonska i urbanistička rješenja, hrana, voda, energija,...). Također će se osvrnuti na mogućnosti interaktivne optimizacije tih rješenja kroz izradu lokalnih agendi održivog razvoja (zeleni planovi).

O PREDAVAČU...

Vjeran Piršić je u široj javnosti uglavnom (pre)poznat po mnogim kampanjama u domeni zaštite okoliša u RH. Manje je poznato da je kao nezavisni vijećnik već nekoliko mandata u Općini Omišalj sudjelovao u osmišljavanju i provedbi niza projekata iz domene održivog razvoja na otoku Krku i na Mediteranu.

UDRUGA FENOLIGA

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check