Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Poziv poslovnim subjektima za sudjelovanje u postupku sufinanciranja nabave udžbenika, drugih obrazovnih materijala i školskog pribora za školsku godinu 2023./2024.
21.07.2023.
Poziv poslovnim subjektima za sudjelovanje u postupku sufinanciranja nabave udžbenika, drugih obrazovnih materijala i školskog pribora za školsku godinu 2023./2024.

Sukladno članku 14. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, broj 116/2018.), sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima osnovnih škola osigurana su u Državnome proračunu dok o (su)financiranju nabave udžbenika za učenike srednjih škola odlučuje Vlada RH ovisno o raspoloživim financijskim sredstvima.

U skladu s navedenim u školskoj 2023./2024. godini Općina Medulin sufinancirati će nabavu radnih bilježnica i školskog pribora kao i udžbenika za učenike srednjih škola ako to pravo ne ostvaruju iz drugih javnih izvora.

Sufinanciranje u iznosima koji će se naknadno odrediti moći će se ostvariti/iskoristiti i kod knjižara odnosno papirnica prilikom kupnje, uz dostavu obostrane preslike osobne iskaznice jednog od roditelja, potvrde o prebivalištu djeteta (izdane od MUP-a) ili preslike  osobne iskaznice djeteta, te u slučaju da dijete pohađa jednu od osnovnih ili srednjih škola na području Grada Pule, potvrde o upisu izdane od škole u koju je dijete upisano.

Pozivaju se poslovni subjekti (knjižare, papirnice i sl.) da potpisivanjem Izjave u prilogu prihvate uvjete, te se uključe u postupak sufinanciranja nabave udžbenika, drugih obrazovnih materijala i školskog pribora. Molimo da se potpisana Izjava ovjerena pečatom dostavi na e-mail: nenad.vojnic@medulin.hr najkasnije do petka 28.07.2023. godine.

PRILOG:

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check