Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Otvoreno je glasanje za pobjednike foto natječaja na temu Medulinske lokve u sklopu projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“
17.11.2023.

Udruga Sakramenski u ulozi nositelja projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“ organizira u sklopu istoga, u suradnji s Udrugom ljubitelja fotografija Format, FOTO NATJEČAJ s ciljem prikupljanja fotografija lokaliteta Medulinske lokve, njenog biljnog i životinjskog svijeta i prirodne ljepote te izrade kalendara za 2024. godinu, kao promotivnog materijala projekta.

Na foto natječaj je do ponoći prošlog utorka, 14. studenog 2023. godine, ukupno 42 autora prijavilo jednako toliko fotografija koje su ocijenjene valjanim prema kriterijima natječaja i trenutno je u tijeku glasanje za najbolje među njima, otvoreno do ponoći, u nedjelju 19. studenog 2023.

Sve su objavljene na Facebook stranici grupe Medulinska Lokva gdje članovi i posjetitelji mogu svojim lajkom birati pobjednike. A najbolje tri fotografije prema odabiru demokratskog žirija na društvenoj mreži osvojiti će jednu od nagrada foto natječaja - poklon bon u trgovini tehničke robe, u vrijednosti od 50,00, 100,00 te 150,00 eura.

Također, odabrane će fotografije (ne nužno prema glasanju lajkovima) krasiti stolni kalendar za 2024. godinu koji će biti izrađen u sklopu projekta.

Organizatori pozivaju sve zaljubljenike u fotografiju, prirodu i posebno lokalitet Medulinske lokve da se pridruže glasanju i svojim lajkom – glasom, do ponoći u nedjelju 19. studenog, podrže autore koji sudjeluju u foto natječaju. U objavi na Facebook stranici grupe Medulinska lokva uz sve fotografije pronaći će i informacije te pravila glasanja, a proglašenje i dodjela nagrada autorima najbolje tri fotografije održati će se u prilici promocije kalendara za 2024. godinu na završnom događaju projekta „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE! Vol. 2“, u prosincu 2023. godine, a točan datum biti će naknadno objavljen.

Projekt provodi Udruga Sakramenski u partnerstvu s Oš.Skola Dr. Mate Demarina Medulin i Javna ustanova "Kamenjak" te u suradnji s inicijativnom za zaštitu Medulinske lokve i relevantnim dionicima zajednice.

„Ovaj projekt proveden je uz financijsku potporu Zaklade Istra-Fondazione Istria iz sredstava Fonda gradova i općina te Općine Medulin."

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check