Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Načelnik Općine Medulin sa stručnim suradnicima na Danima regionalnog razvoja i EU fondova
08.12.2023.

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac sa stručnim suradnicima sudjeluje na Danima regionalnog razvoja i EU fondova u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Ponosni smo što su projekti Općine Medulin odabrani kao uspješno provedeni projekti u proteklih 10 godina te su fotografije provedbe projekata Arheološki park Vižula, Izgradnja Dječjeg vrtića Pomer, Opera in Canto  i Čuvajmo srce prikazani i u Šibeniku pred brojnim kolegama iz cijele Hrvatske!

Očekuje nas dan prepun edukacija, konferencija i sastanaka na kojima ćemo saznati što nas to očekuje u budućem razdoblju upravo kako bi Općina Medulin iskoristila sva sredstva koja će nam biti na raspolaganju.

Naš Odsjek za EU fondove samo u 2023. godini provodi projekte vrijedne preko 9,5 milijuna eura od čega bespovratna sredstva iznose 7,5 milijuna eura. A kako je najavljeno na konferenciji - očekuje nas razdoblje s nikad više EU sredstva na raspolaganju - preko 25 milijardi eura!

Općina Medulin već priprema nove projekte, educira se o novim prioritetima te spremno čekamo objave novih Poziva kako bi povukli što više bespovratnih sredstva i uložili u našu zajednicu!

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check