Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Načelnik Općine Medulin razveselio mještanke povodom Dana žena
08.03.2023.

Povodom obilježavanja Dana žena, Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac  i Viši savjetnik za poslove načelnika Gianni Bužleta izmamili su jutros osmjehe na licima mještanki Općine Medulin.

U kafićima, javnim prostorima i svim naseljima općine Medulin podijelili su cvijeće mještankama Općine s najljepšim željama za današnji blagdan. Bila je to prilika i za kratke razgovore, zanimljive anegdote i druženje naših mještanki s načelnikom, ali i podsjetnik na ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola koji je i povod obilježavanja ovoga Dana.

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac tom je prilikom istaknuo kako su u samoj općinskoj upravi žene u većini, a slična situacija je i u općinskim ustanovama i društvima. „I dalje moramo poraditi na ravnopravnom uključivanju žena u javni, profesionalni i politički život, u Općinskom vijeću Općine Medulin od 13 vijećnika, samo su četiri žene. Žene su iznimne suradnice, odgovorne organizatorice i vrijedne kolegice, u Općini smo zadovoljni što prevladavaju upravo žene i vjerujemo da je i to razlog vrlo uspješnog rada naše zajednice. Udruge na području općine također većinom vode žene, tako da smo ponosni na društveni angažman žena u našoj zajednici.“ istaknuo je načelnik Ivan Kirac

Na koncu je čestitao svim ženama sretan Međunarodni dan žena! 

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check