Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Fenoliga i JU Kamenjak - Poziv na predavanje - Davor Bruketa „Ako imate nešto zanimljivo za reći, svijet će slušati“ - 25.01.
22.01.2024.

FENOLIGA udruga u kulturi i JU KAMENJAK pozivaju vas na predavanje DAVOR BRUKETA „Ako imate nešto zanimljivo za reći,

svijet će slušati“ u četvrtak 25.01.2024. u 19,00 h u Premanturi - "Škola" na placi.

 

Ulaz slobodan.

 

O predavanju:

Davor Bruketa, kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa&Žinić&Grey, održat će predavanje naglašavajući ključnu ulogu kreativnosti u komunikaciji s tržištem. Tijekom predavanja, kroz primjere će dokazati kako kreativnost povećava uspjeh brendova i organski doseg njihovih poruka. Predstavit će rezime najuspješnijih projekata agencije te „iz prve ruke“ otkriti strateške insighte koji su inspirirali nagrađivane projekte. Primjeri poput prvog pjenušavog vina na svijetu koje se proizvodi, prodaje i kuša u potpunom mraku, digitalnog oglasa koji koristi umjetnu inteligenciju za mjerenje razine zabrinutosti prolaznika te maslinovog ulja s etiketom koja pleše samo su neki od brojnih projekata koje će Bruketa koristiti kako bi dokazao da jedinstvena i kreativna poruka može privući pažnju globalne publike. Unatoč užurbanom okruženju u kojem je izazovno izdvojiti se zbog prevelike količine informacija, Bruketa naglašava da je ključno raditi nešto što nitko drugi nije – u tom će slučaju cijeli svijet biti zainteresiran.

 

O pedavaču:

Davor Bruketa je kreativni direktor i suvlasnik kreativne agencije Bruketa&Žinić&Grey koja djeluje kao brand design hub globalne grupe

agencija Grey. Od 1995., kada ju je osnovao s Nikolom Žinićem pod nazivom Bruketa&Žinić OM, ova je agencija osvojila preko 600 nagrada za oglašavanje i dizajn. Advertising Age ju je proglasio međunarodnom malom agencijom 2013. godine, a Campaign ju je 2014. svrstao među vodeće neovisne agencije na svijetu. Na globalnom Effie Indexu učinkovitosti 2012. rangirana je drugom najučinkovitijom neovisnom agencijom.

Bruketa je stalni član New York Cresta Awards žirija te je bio član žirija i drugih prestižnih natjecanja na području tržišnih komunikacija kao što su Red Dot, D&AD London, Art Directors Club New York, imaš debelu guzicu, New York Festivals, Graphis, Young Guns, OneScreen New York i drugi, te je prvi iz jugoistočne Europe predsjedao žirijem London International Awards.

Član je Znanstvenoga vijeća za turizam i prostor Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, obnašao je funkciju predsjednika Uprave HURA-e (Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje) i bio član Radne skupine Predsjednice Republike Hrvatske za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske.

 

FENOLIGA udruga u kulturi i JU KAMENJAK

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check