Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Dan Općine Medulin 2023. - Program od 19.06. do 23.06.2023.
15.06.2023.

U sklopu obilježavanje Dana Općine Medulin 2023., koja ove godine slavi 30 godina svoga postojanja i rada, donosimo sadržaje i aktivnosti programa u tjednu od 19.06. do 23.06.2023. godine, u kojemu su aktivnosti i sadržaji većim dijelom fokusirani na najmlađe mještane općine i s njima u suradnji će se i realizirati. Stoga s veseljem pozivamo sve mještane, posjetitelje i drage goste da svojim prisustvom podrže i obogate svečane prilike koje slijede, uz napomenu kako je na sve sadržaje Dana Općine Medulin ulaz slobodan.

UTORAK 20.06. MEDULIN

 

Medulinska lokva

18.30 promocija slikovnice „Svi za lokvu, LOKVA ZA SVE!“, autori učenici 3. razreda OŠ dr. Mate Demarin, Medulin, udruga Sakramenski i Općina Medulin

 

Igralište OŠ dr. Mate Demarin, Medulin

21.00 Završna – ljetna plesna produkcija Plesnog studija Pirueta, Medulin

 

 

 

SRIJEDA 21.06. MEDULIN

 

Arheološki park Vižula

20.54 Pozdrav ljetu, „Sunset edition“ koncert violončelistice Ane Rucner, u pratnji Marka Duvnjaka na bubnjevima - otvorenje 30. Medulinskog koncertnog ljeta Turističke zajednice općine Medulin

 

ČETVRTAK 22.06. BANJOLE

 

Tereni Nogometnog kluba Banjole

8.30 – 12.30 Nogometna završnica i druženje s mještanima, NK Banjole i Mjesni odbor Banjole

Program ove velike obljetnice se nastavlja i u posljednjem tjednu lipnja, kada su na rasporedu Svečana inauguracija prostorne instalacije „10 prozora – odbljesci stvarnosti antičke Vižule“, u organizaciji Udruge Art Studio i Općine Medulin, promocija knjige „Kako smo zaronili – 45 godina ronilačkih klubova u Medulinu“, autora Lucia Lorencina, u izdanju Ronilačkog kluba Centar iz Medulina i predstavljanje knjige „Zabavice u nastajanju“, autora Andreja Badera, u izdanju Dječjeg vrtića Medulin i Općine Medulin, a termini ovih događaja će biti naknadno objavljen.

Zahvaljujemo svima koji su se uključili u program obilježavanja Dana Općine Medulin 2023., te ga svojim doprinosom učinili raznovrsnim i bogatim, kako bi mještani, posjetitelji i gosti svih generacija u programu mogli pronaći nešto po svojem ukusu i interesu te uživati u sadržajima i druženju.

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check