Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
Anketa – Strategija zelene urbane obnove Općine Medulin
25.01.2024.

Pozivamo sve mještane Općine Medulin da sudjeluju u procesu kreiranja Strategije zelene urbane obnove putem online ankete dostupne na poveznici: https://forms.gle/gP51QHP3Xp67C6hf9

 

Općina Medulin pokrenula je izradu Strategije zelene urbane obnove Općine Medulin, koju izrađuje tvrtka Starum d.o.o., s ciljem razvoja zelene infrastrukture, integracije rješenja temeljenih na prirodi, unapređenja kružnog gospodarenja prostorom i zgradama, ostvarenja ciljeva energetske učinkovitosti, prilagodbe klimatskim promjenama i jačanja otpornosti na rizike.

 

Vaši stavovi i mišljenja su ključni za uspješnu izradu ove strategije. Anketom želimo saznati vaše potrebe, želje i ideje vezane za zelenu infrastrukturu. Temeljem vaših odgovora, Općina Medulin će oblikovati projekte prilagođene zajednici, unaprjeđujući time kvalitetu javnih prostora i života u Općini.

 

Sukladno tome molimo Vas da odvojite dio svog vremena te ispunite kratki anketni upitnik. Anketa je anonimna, rezultati će se koristiti isključivo u svrhu izrade predmetnog dokumenta, a javno će se objaviti samo obrađeni (sumarni) podaci.

 

Ispunjavanje ankete traje oko 10 minuta, a anketa će biti dostupna za popunjavanje do 29. veljače 2024. godine.

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check