Kategorija
Općina Medulin
Centar 223
52203 Medulin
HRVATSKA
Kontakt telefon

052 385 650

Kontakt mail

opcina@medulin.hr

  • Početna
  • novosti
  • Odarbana novost
1. Noć muzeja u Šantaduru posvećena djeci! u petak 26.01.
24.01.2024.

Medulinski Šantadur – centar baštine i održivog razvoja pridružuje se po prvi puta, u organizaciji udruge Sakramenski te uz financijsku podršku Općine Medulin i medijskog pokrovitelja Medulin FM, nacionalnoj manifestaciji „Noć muzeja '24.“, koja se diljem Hrvatske obilježava 19. godinu za redom. Uz bok raznovrsnim programima i sadržajima koje će ovoga petka 26. siječnja 2024. na zajedničku temu „Muzeji i nova publika“ ponuditi brojni hrvatski muzeji i druge baštinske, znanstvene i obrazovne institucije, i medulinski će Šantadur od 17 do 22 sata, prigodnim programom otvoriti svoja vrata prvenstveno najmlađim sumještanima i posjetiteljima.

 

Kao jedna od 15 organizacija u Istri (uključujući velike i male muzeje, galerije, zbirke) koje sudjeluju u ovogodišnjoj Noći muzeja, centar Šantadur (Katikulić 1, Medulin) druženje s kulturom i umjetnošću započinje u 17 sati, dvosatnom radionicom ručne izrade recikliranog papira za djecu, pod vodstvom magistre dizajna Ane Cvitić, studio „Moj papir“.  

 

Djeca će u ovoj posebnoj edukativno-kreativnoj radionici usvojiti znanje i vještinu skoro pa jednaku onoj koja se za izradu papira koristila u Kini prije dvije tisuće godina. Za sudjelovanje djece u radionici nužna je prijava na e-mail centarsantadur@gmail.com.

 

U nastavku večeri, s početkom u 20 sati, na rasporedu je „Mini kino u Šantaduru“ i projekcija filma iznenađenja u kojemu će podjednako uživati i mali i veliki filmoljupci. Biti će to pravo malo, mini kino u Šantaduru, uz kokice i još poneku čarobnu grickalicu.

 

Udruga SAKRAMENSKI

Prelistajte MEDinfo
glasnik Općine Medulin
accessibility close
Alati pristupačnosti
text_increase Veliki tekst check
format_letter_spacing_wide Razmak slova check
contrast Invertiraj boju check
format_color_reset Crno-bijelo check
line_weight Razmak redova check