03 18._10._2021._Akcija_dobrovoljnog_darivanja_krviPovodom Nacionalnog dana darivatelja krvi koji se obilježava 25. listopada, Općina Medulin u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Pula organizira 3. akciju dobrovoljnog davanja krvi u Medulinu.

 

Kako bi se u akciju moglo uključiti što više zainteresiranih mještana općine, ali i ostali dobrovoljni darivatelji, akcija će se održati u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin – 3mc na medulinskoj placi, Centar 58 (prizemlje), Medulin, i to u

 

PONEDJELJAK, 18. listopada 2021. godine, od 9 do 13 i od 13.30 do 16 sati

 

Za sudjelovanje su se već predbilježili djelatnici i čelnici Općine Medulin, te je poziv upućen svim komunalnim poduzećima te općinskim ustanovama, a ovim putem pozivaju se svi mještani, članovi sportskih klubova i udruga koje djeluju na području općine, sve osobe u dobi od 18 do 65 godina i dobrog zdravstvenog stanja, da se pridruže i pomognu u ovoj zajedničkoj inicijativi koja život znači.

 

Akcija će se provesti uz poštivanje svih protu-epidemioloških mjera na snazi.

 

Uz zahvalu volonterima pulskog Crvenog križa te medicinskom osoblju KBC-a Rijeka koji će akciju provesti,  zahvaljujemo i svim medijima na informiranju javnosti te na praćenju same akcije idućeg ponedjeljka.

 

 

Općina Medulin