68A8BDD9-28A3-4DE4-B0DB-9F7008CB0315Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac i direktor Turističke zajednice Mihael Idžaković primili su u vijećnici Općine Medulin gđu. Antoniu Bavaro povodom pedesete godišnjice njenog boravka u smještajnim objektima Arena Hospitality grupe u Medulinu, te povodom njenog osamdesetog rođendana.

Gđa Bavaro u Autokampu Medulin boravi  trenutačno sa svojom brojnom obitelji – trojicom sinova, nevjestama, unukama i unucima, a prvi je put došla u Kamp Medulin prije pedeset godina.

Inače, gđa Bavaro je Šišanka koja su udala za Talijana, živi u Italiji, ali je ljubavlju prema svom rodnom kraju zarazila i svog pokojnog supruga, koji je nažalost preminuo upravo ovdje, u medulinskom autokampu. Kako sa sjetom govori ova pozitivna i vesela osamdesetogodišnjakinja, duh njenog supruga je upravo ovdje u Medulinu i tu se osjeća kao da je još uvijek s njim.

Pohvalila je Autokamp Medulin naglasivši da, iako se u njega dosta uložilo, voli dolaziti  upravo u ovaj kamp koji je zadržao svoju prirodnost i u kojem ima jedinstvenu mogućnost ujutro uz more, uživati u sjenu stoljetnih stabala te hraniti vjeverice.

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac uručio je gđi Bavaro Monografiju Općine Medulin kako bi ju, u vrijeme dok boravi u Italiji, listala i podsjetila se  ljepota naše Rivijere.

Mihael Idžaković , direktor Turističke zajednice Općine Medulin gđi Bavaro čestitao joj je 80-ti rođendan i zahvalio joj se što je već pedeset godina naš vjeran gost, uručivši joj simbol TZOM – skulpturu Šampjera uz prigodan poklon paket.

Čestitkama i zahvalama pridružio se i Roberto  Hrelja, direktora Autokampa Medulin, uručivši gđi Bavaro zahvalu Arena Hospitality grupe, obzirom da je gđa Bavaro vjeran gost ne samo autokampa Medulin u kojem boravi po dva mjeseca godišnje, posljednjih pedeset godina, već i drugih  smještajnih objekata, Histrie, Belvedera, Verudele, u kojima je dočekivala nove godine, provodila uskršnje blagdane i dr.

Emotivan i dirljiv susret s živopisnom gđom Antonijom  nastavljen  je kratkim druženjem u vijećnici Općine Medulin na koncu kojeg je gđa zaključila kako je u ovih pedeset godina Medulin jako napredovao i pretvorio se u  značajno turističko odredište, ali je naglasila kako smatra da ne bi trebalo više graditi nove smještajne kapacitete, već razvijati  i održavati postojeće.

OPĆINA MEDULIN

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]