KIRAC_Medulin (10)Mještani Općine Medulin ove su nedjelje, 15. siječnja 2023. godine birali svoje predstavnike u vijećima Mjesnih odbora naselja Općine Medulin.

 

 

Načelnik Ivan Kirac ovim putem upućuje čestitke novoizabranim članovima Mjesnih odbora koji će u mandatu 2023. – 2027. biti produžena ruka Općine Medulin u komunikaciji s mještanima:

 

 

“Zahvaljujem Vam na Vašem interesu i odluci da ste se zajedno s osobama od Vašeg povjerenja kandidirali na izborima za Vijeća mjesnih odbora Općine Medulin.

Čestitam Vam na ostvarenom rezultatu na provedenim izborima te se radujem budućoj zajedničkoj suradnji. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim radom utjecati na razvoj naših mjesta, sve kako bi svako naše mjesto bilo što ugodnije za život. Želim Vam puno uspjeha u budućem radu.”

 

 

Završetkom mandata načelnik upućuje i zahvale dosadašnijim članovima Mjesnih odbora u mandatu 2018. – 2022.:

 

„Zahvaljujem Vam na Vašem dosadašnjem predanom radu u vijećima mjesnih odbora Općine Medulin. Poznato mi je da je rad s našim mještanima vrlo zahtjevan i da sva naša mjesta zaslužuju i očekuju dobru komunalnu opremljenost, da naši mještani očekuju i zaslužuju visok komunalni standard, a da to ponekad nije moguće lako ostvariti.

Hvala Vam što se posljednje četiri godine uložili svoj rad i trud da poboljšate uvjete života u svojim mjestima. Uvjeren sam da ćemo i dalje surađivati na dobrobit svih naših mještana, te smo i dalje otvoreni za sve Vaše prijedloge.

 

 

S osobitim poštovanjem,

Načelnik Općine Medulin

Ivan Kirac, bacc. oec.”