adventura-najava 1

 

Općina Medulin i Turistička zajednica općine Medulin pozivaju sve mještane, posjetitelje i goste na prvi organizirani Advent u Medulinu, koji će se kroz naredna tri vikenda održati na medulinskoj rivi, uz malin na vitar.

 

Bogat program u kojemu će ponešto za sebe moći pronaći zaista pripadnici svih generacija, započinje u petak 17. prosinca te se nastavlja 18., 24., 25. i 31. prosinca.

 

Adventske kućice s bogatom ugostiteljskom ponudom, dječje priredbe i predstave, dva uređena foto kutka te mnoštvo dodatnih iznenađenja kroz navedene će dane zabaviti i uljepšati blagdane svim posjetiteljima prvog medulinskog Adventa.

 

ADVENTura u Medulinu svakog od navedenih dana započinje u 15 sati i traje, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, do 24 sata, a detaljan program možete pogledati u prilogu.

 

U ovoj prilici uz najavu prvog Adventa u Medulinu, Općina Medulin čestita nadolazeće božićne blagdane i želi uspješnu te zdravljem i srećom ispunjenu novu 2022. godinu svim stanovnicima te sumještanima diljem svijeta.

 

Sretno svima i vidimo se na Adventu u Medulinu, koli malina na vitar! 

 

 

Općina Medulin