Temeljem čl. 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15) Općina Medulin provodi savjetovanje s javnošću pri donošenju strateškog razvojnog programa, putem svoje internetske stranice, objavom njegovog nacrta.
U prilogu predstavljamo izrađeni nacrt Strateškog razvojnog programa Općine Medulin za razdoblje od 2015.-2020.
Strateški razvojni program važan je planski dokument Općine Medulin čiji je glavni cilj odrediti optimalan model održivog društveno-ekonomskog razvoja, sa svrhom postizanja višeg standarda i više kvalitete života svih mještana općine. Razlog izrade programa je identifikacija ključnih problema, snaga i razvojnih prilika Općine Medulin, kako bi se definiralo u kojem smjeru treba ići razvoj i na koji ga način ostvariti.
S obzirom na važnost navedenog dokumenta i na odredbu čl. 11. navedenog Zakona, pozivamo Vas da se aktivno uključite i svoje prijedloge i mišljenja dostavite na e-mail:

barbara.floricic@medulin.hr ili osobno u Pisarnicu Općine Medulin, Medulin, Centar 223.
Savjetovanje s javnošću je otvoreno do 14.03.2016. godine.
Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Općina Medulin će izraditi i objaviti na svojoj internetskoj stranici izvješće o savjetovanju s javnošću koje će dostaviti Općinskom vijeću.

 

PRILOG: