kastijunNa ovotjednoj sjednici Općinskog vijeća Općine Medulin koja će se održati ovog četvrtka, 17. studenoga 2022. godine s početkom u 17:00 sati u Vatrogasnom domu Medulin Općinsko vijeće glasati će i donijeti Rezoluciju Općine Medulin protiv izgradnje sušionice fekalnog mulja na lokaciji Kaštijun.

 

 

Obzirom na iznimnu važnost navedene točke dnevnog reda i na velik interes javnosti i mještana za sudjelovanjem na sjednici, Općina Medulin organizirati će javni prijenos sjednice ispred Vatrogasnog doma, odnosno u prostorima parkirališta Vatrogasnog doma s početkom u 17:00 sati.

 

 

Sušionica mulja na predloženoj lokaciji Kaštijuna najviše će utjecati na kvalitetu života svih naših mještana, stoga Općina Medulin smatra kako je sad trenutak da svi zajedno pokušamo napraviti sve što je u našoj moći da se sušionica NE izgradi na Kaštijunu.

 

 

Na sjednici Općinskog vijeća će uz općinske vijećnike, načelnika Općine i općinske službe sudjelovati i ključni akteri koji mogu utjecati na planiranu izgradnju sušionice mulja te predstavnici inicijative „Čist zrak duga ljubav“.