02 Predstava_OTVORENI_BRAK_Medulin_22._07._2022.U petak, 22. srpnja 2022. godine, s početkom u 21 sat, Medulinska će placa i njena stoljetna ladonja biti kulisom predstavi Gala teatra „Otvoreni brak“, u kojoj igra dvoje izvanrednih filmskih, televizijskih i kazališnih glumaca – Matija Prskalo i Slavko Juraga. Autori ove komedije su talijanski nobelovac Dario Fo i supruga Franca Rame, a prijevod i režiju potpisuje Đuro Roić.

 

 

U “Otvorenom braku” sjajni glumački dvojac nizom komičnih scena i situacija oslikava život jednog para “iznutra”, dočaravajući nam bračne probleme iz kojih svatko na svoj način traži izlaz. Autori nas suočavaju sa slabostima glavnih aktera, njihovom lažnom slobodom i pobrkanim vrijednostima. Za otvoreni brak se zalaže suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, naizgled, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad, uistinu, bio spreman za njezinu nevjeru?…

 

 

Općina Medulin i ovu kazališnu izvedbu poklanja svojim mještanima i posjetiteljima te je ulaz za sve zainteresirane slobodan. Za potrebe pripreme i realizacije predstave medulinska će placa biti zatvorena za promet u petak 22.07.2022. od 15 do 23 sata.

 

 

U prilogu plakat.

 

 

PRILOG:

 

 

OPĆINA MEDULIN