BipUp_vjestineZaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane udruge da iskažu svoj interes i potrebe za edukacijama koje može ponuditi tvrtka Infobip u sklopu svojeg novog programa „BipUp vještine“ a kojeg pokreće kroz program korporativnog volontiranja s ciljem pružanja znanja i pomaganja ostalim dionicima u zajednici, u ovom slučaju udrugama, da se osnaže.

 

Besplatne edukacije koje će voditi djelatnici Infobipa održavati će se online prema programu kojeg ćemo naknadno dogovoriti.

Sve zainteresirane udruge trebaju iskazati svoj interes putem google obrasca u kojem je potrebno navesti svoje potrebe, u smislu dobivanja novih, odnosno unapređivanja postojećih znanja i vještina za bolje djelovanje i provedbu programa, projekata i aktivnosti.

 

Djelatnici tvrtke mogu primjerice educirati članove i zaposlenike udruga u području marketinga, web-a, korištenja društvenih mreža, pisanju projektnih prijava, komunikacije s dionicima u zajednici, financijama, managementu i upravljanju, unutarnjoj organizaciji, korištenju office alata, pr. excela, izradi power point prezentacija i drugim kompjuterskim vještinama. Sukladno iskazanim potrebama od strane udruga, Infobip će pronaći djelatnike koji bi tu potrebu mogli riješiti.

 

Velika prednost ponuđenog programa je ta da bi udruge imale priliku raditi sa stručnjacima, vrlo uspješnim ljudima i profesionalncima koji inače jako dobro naplaćuju svoje znanje a u ovom slučaju će svoje znanje prenijeti udrugama besplatno, kroz korporativno volontiranje.

 

Prijave su obvezne putem google obrasca (link niže) do petka, 18.06.2021.

https://docs.google.com/forms/d/1kx0vogNJq4tGtX4FSzPgi3TM2Edi8I6YqLyfmwtOC80/edit

 

 

Ciljevi ovog Infobipovog programa jesu:

Vraćanje zajednici: Pomoći neprofitnim organizacijama u ostvarenju svojih misija

Stjecanje vještina: Pružiti zaposlenicima priliku da u svome radu koriste tvrde i meke vještine, nadograđuju ih ili razvijaju nove.

Angažman i osjećaj osobnog zadovoljstva: Volontiranje doprinosi većim zadovoljstvom na poslu

Stvarati zagovornike Infobipa: Izgraditi čvršće odnose s neprofitnim organizacijama i potaknuti ih da budu zagovornici Infobipa

 

 

Infobip