05._05._2021.Povodom Svjetskog dana Crvenog križa koji se u svijetu i u Hrvatskoj obilježava svakog 8. svibnja, Općina Medulin u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Pula organizira 2. akciju dobrovoljnog davanja krvi u Medulinu.

 

 

Akcija će se održati u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin – 3mc na medulinskoj placi, Centar 58 (prizemlje), Medulin ove srijede, 5. svibnja 2021. godine, od 10 do 13 i od 13.30 do 16 sati

 

 

Za sudjelovanje su se već predbilježili djelatnici Općine Medulin, kao i sam načelnik, Goran Buić. Poziv je upućen svim komunalnim poduzećima te općinskim ustanovama, a ovim putem pozivaju se svi mještani, članovi sportskih klubova i udruga koje djeluju na području općine, sve osobe u dobi od 18 do 65 godina i dobrog zdravstvenog stanja, da se pridruže i pomognu u ovoj zajedničkoj inicijativi koja život znači.

 

 

Akcija će se provesti uz poštivanje svih protu-epidemioloških mjera na snazi, te je za provedbu iste dobivena suglasnost Stožera civilne zaštite Istarske županije.

 

 

Ovim putem zahvaljujemo se Crvenom križu koji se spremno odazvao i čiji će volonteri i medicinsko osoblje provesti samu akciju.

 

 

OPĆINA MEDULIN