stefan-3Danas, 31.07.2018. godine planirani koncert Stefana Milenkovića u Cave Romane se odgađa.  Zajednički s maestrom Stefanom Milenkovićem organizator Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane odlučili su odgoditi koncert, a povodom posljednjeg ispraćaja vrhunskog umjetnika i izuzetnog čovjeka Olivera Dragojevića.

 

 

Milenkovićev koncert  bio je planiran za 31. srpanj kada je ujedno i Dan nacionalne sućuti. Iz pieteta prema jednom velikom čovjeku, iznimnom glazbeniku te temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske (iako ih na to Odluka Vlade ne obvezuje) organizatori su odlučili odgoditi koncert temeljem dogovora s Stefanom Milenkovićem.

 

 

Planiran koncert za vjernu publiku organizator s maestrom održat će drugom prilikom o čemu će pravodobno informirati širu javnost. Sve ulaznice mogu se refundirati na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

 

 

 

Dostojanstveno i u duhu zajedništva ispratimo Olivera Dragojevića, čovjeka koji je svojim nesebičnim umjetničkim darom dotaknuo srca svih građana u Hrvatskoj ali i regiji. Neka mu je laka zemlja njegove omiljene Vele Luke i vječna rajska prostranstva!  Detaljne informacije potražite na www.caveromane.com