4-asfaltiranje-ceste-kroz-vinkuransku-pinetu-Damir-Demarin-Drazen-Miskovic-Enco-Crnobori-Danas su zamjenik načelnika Općine Medulin Damir Demarin, predsjednik Mjesnog odbora Banjole Dražen Mišković i član uprave Med eko servisa d.o.o. Enco Crnobori, obišli radove u Kanaliću koji su danas završeni asfaltiranjem ceste između Banjola i Vinkurana.

 

Nakon višegodišnje suradnje Općine Medulin i Hrvatske vojske koja je u proteklim danima u sklopu vojne vježbe „ŠTIT“ pripremila podlogu za asfaltiranje ceste, radovi su završeni u vrlo kratkom roku. U narednim danima Općina Medulin će postaviti ležeće policajce na cijeloj novo asfaltiranoj trasi, prometne znakove, i izvesti pješačku stazu na novouređenoj prometnici uz more.

 

Predsjednik Mjesnog odbora Banjole Dražen Mišković u ime mještana Banjola zahvalio se Hrvatskoj vojsci i Općini Medulin na dobroj suradnji te istaknuo da je svima veoma drago da se cesta Banjole – Vinkuran napokon asfaltirala. Mjesni odbor Banjole zadovoljan je s izvedenim radovima, te da će se asfaltiranom cestom riješiti dugogodišnji problem prašine za pješake, obližnje mještane. Ističe također da će ovim činom biti bolja povezanost dvaju naselja pogotovo u ljetnim mjesecima kada će se rasteretiti županijska prometnica Premantura – Pula.

 

OPĆINA MEDULIN

Foto/ Mario Rosanda