Virtualnaskola_recedistria_webO VIRTUALNOJ ŠKOLI DRUŠTVENIH INOVACIJA 05. 10. – 16. 10.2020.

 

 

 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva Vas na “Virtualnu školu društvenih inovacija” koja se po prvi put održava ove godine i to u Puli od 05. do 16. listopada 2020. godine.

 

 

Prijave su otvorene za sve zainteresirane sudionike, a potrebno je sastaviti tim od 3 osobe. Timovi će vođeni mentorima – stručnjacima u području društvenog poduzetništva, marketinga
i brendiranja, povijesti i storytelling-a morati razraditi poslovni model novog društvenog poduzeća. Svi polaznici dobiti će potvrdu o sudjelovanju s navedenim vještinama i znanjima koja su stekli. Najbolji prijedlog bit će realiziran, a članovi pobjedničkog tima imat će priliku sudjelovati u samoj realizaciji uz naknadu (putem ugovora o djelu ili studentskog ugovora). Virtualna škola društvenih inovacija održati će se online putem uvodnih video predavanja i konzultacija sa stručnjacima u gore navedenim područjima, osim završne prezentacije poslovnih planova koju će ocjenjivati stručna komisija.

 

 

Virtualna škola društvenih inovacija idealna je prilika za stjecanje iskustva i suradnju s vodećim stručnjacima u navedenim područjima. Više o stručnjacima –  mentorima možete pronaći u nastavku ovoga Poziva. Tema virtualne škole društvenih inovacija je “Lokalna filantropija – mogućnost za inovativnost i zapošljavanje”. Mogućnost i potencijal koji Pula kao grad ima u svojoj filantropskoj priči prevazilazi one osnovne društveno odgovorne i dobročiniteljske pojmove. Taj veliki kulturno turističko društveni potencijal, koji se može staviti u funkciju ne samo prikupljanja sredstava i osvještavanja o važnosti dobročinstva i solidarnosti, već kroz svoju filantropsku priču, stvara temelj u budućim generacijama za društveno odgovornim ponašanjem i življenjem.
Budite dio ove priče i prijavite se do 30.09.2020. godine!

 

 

 

PRIJAVE OBAVEZNE PUTEM SLJEDEĆE POVEZNICE:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeDfi8TAHisogY5Wji029F9gB42bnlaRa71TKKYy3Y2xvEdA/viewform

 

 

U PRILOGU PRONAĐITE VIŠE INFORMACIJA.

 

PRILOG: