U utorak 13. veljače 2018. godine održavaju se maškare u Medulinu s početkom u 10 sati kada maškarana povorka kreće u obilazak Medulina, a po starom vjerovanju rastjeruju zlu sreću i pokazuju krivca za sve nedaće u prethodnoj godini.

 

 

Program se nastavlja i u 11 sati kada se održavaju male maškare u šatoru kod vjetrenjače, a organiziran je dolazak mališana iz svih vrtića općine Medulin, šetnja maskiranih grupa do šatora, defile u šatoru, te zabava za sve male maškare uz “Zemlju zabave”.

 

 

Maškarana povorka obilazi mještane sve do 19 sati kada će se održati čitanje šentence i paljenje pusta na Medulinskoj placi, a dijeliti će se i fritaja za sve maškare. U 21 sat u šatoru kod Malina na vitar slijedi cjelonoćna zabava uz Lidiju Bačić i DJ Nikola z Kukurini.  Ulaz je besplatan, a i osigurane su bogate nagrade za najbolje maskirane grupe, parove i pojedince.

 

 

ŽIVIJA PUST!

 

 

Osim medulinskih maškara, u općini se održavaju i Pomerske, Banjolske i Premanturske koje će svoja mjesta obilaziti subotom, presuditi svojem pustu i zabaviti se uz glazbeni program.

MEDULINSKE MAŠKARE