Udruga MedulinArt u srijedu, 10. 5. 2023. u 17.30 sati poziva sve zainteresirane u Multimedijalni centar na medulinskoj placi na predavanje/radionicu Kreativna zarada.

 

Predavačica će biti Mojca Tavčar – Benčić, dipl. ing., univ. spec.oecc., vlasnica Agilne agencije za konzalting i intelektualne usluge, edukatorica i poduzetnica. Provodi poslovno savjetovanje iz područja strateškog planiranja, financija, marketinga, prodaje te upravljanja ljudskim resursima, prvenstveno za male i mikro poduzetnike.

 

Ovo predavanje otvorenog tipa namijenjeno je poduzetnicama početnicama, postojećim poduzetnicama, kao i svim ženama koje u budućnosti planiraju pokrenuti vlastiti posao. Naučit će i uputiti polaznice koji je pravi izbor za njih, domaća radinost ili obrt te što je sve potrebno za početak a što da budu uspješne u budućnosti.

 

Predavanje/radionica će bit besplatno zahvaljujući potpori općine Medulin. No prijava je obavezna jer je broj sudionica ograničen. Prijave su moguće na mail adresu info@medulinart.hr ili broj mobitela 098 397 615, Sandra Veršić – predsjednica udruge MedulinArt.

 

Udruga MedulinArt