Stand up by Mattias plakat za webOvog petka, 16. rujna, nastavljaju se aktivnosti u centru Šantadur u Medulinu (Katikulić 1), novim kulturno-zabavnim događajem – Stand up nastupom premanturskog glumca i komičara Mattiasa Stojanovića. Lokacija događaja je ograđeno dvorište centra Šantadur (nekadašnjeg medulinskoga vrtića), a nastup počinje u 20.30 sati. U slučaju kiše, događaj se odgađa za nedjelju 18. 09. 2022., na istom mjestu, u isto vrijeme.

 

Organizatori, udruge Sakramenski, Mutila i Format, pozivaju sve mještane općine, Puležane, Istrijane i sve ljubitelje dobrog humora i domaće beside, jer u goste u Šantadur po prvi puta dolazi Premanturac Mattias Stojanović – poznato lice i glas, glumac, komičar, DVD-ovac, voditelj Medulin FM-a… kojega zovu ni manje ni više do „Premanturski aš“!

 

Za svoj medulinski Stad up Mattias priprema poseban novi materijal, a svi koji su ga dosad imali prilike gledati i slušati, već su se uvjerili što ovaj mladić, za kojeg organizatori ponosno kažu da je „tu ‘z naših kraji“, zna i umije. Za one koji ga dosad nisu uspjeli popratiti, organizatori dodaju kako ovaj mladi umjetnik svakako zaslužuje da posjetitelji odvoje svoje vrijeme i dođu do Medulina, jer „njegove su štorije i štorije svih nas, progovarajući o sebi, svom životu, obitelji, prepoznat ćete i sebe i svoje ljude, nasmijati se od srca i na kratko vrijeme biti ćete dio Mattiasovog paralelnog svemira, zaboraviti na svakodnevne probleme i napuniti baterije pozitivnom energijom, jer biti će to susret za pamćenje i prava, pravcata terapija smijehom.“.

 

I na ovaj događaj kojim organizatori žele u večeri zabave i smijeha oživjeti stoljetnu kortivu u samom srcu Medulina ulaz je za sve posjetitelje slobodan, zahvaljujući pokroviteljstvu Turističke zajednice općine Medulin te Općine Medulin

 

 

Udruge SAKRAMENSKI, MUTILA i FORMAT