Općina Medulin namjerava urediti način upravljanja i korištenja javnih sportskih građevina koje su u vlasništvu Općine Medulin. Predložena odluka se odnosi na uređene i opremljene građevine i površine u vlasništvu Općine Medulin u kojima se provode sportske djelatnosti i aktivnosti, te se trajno koriste u izvođenju programa javnih potreba u sportu Općine Medulin.

 

 

U tu svrhu izrađen je prijedlog Odluke o načinu upravljanja i korištenja javnih sportskih građevina u vlasništvu Općine Medulin koji se ovdje objavljuje radi provođenja savjetovanja sa javnošću, sukladno odredbama Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15). „

 

 

U prilogu možete pronaći obrazac savjetovanja i prijedlog Odluke.

 

 

 

Mijenja se vremensko razdoblje internetskog savjetovanja o nacrtu prijedoga Odluke o  načinu upravljanja i korištenja javnih sportskih građevina u vlasništvu Općine Medulin na način da se određuje da rok za dostavu mišljenja, primjedbi i komentara na prijedlog Odluke ističe dana 15. srpnja 2020. godine zbog činjenice da je sjednica Općinskog vijeća Općine Medulin zakazana za dan 16. srpnja 2020. godine.

 

 

 

PRILOG:

 

 

OPĆINA MEDULIN