Subota 30.11_page-0001Općina Medulin poziva svoje mještane i posjetitelje ove subote, 30. studenog 2019. godine od 18 sati, na zajedničko druženje i zabavu na medulinskoj placi.

 

Općina i medulinski mjesni odbori organiziraju „Advent na medulinskoj placi“ u sklopu kojega će upravo članovi mjesnih odbora Medulin I i Medulin II pripremati i ponuditi raznovrsne slane i slatke specijalitete, kuhano vino, rakiju i čaj, dok će se za atmosferu i glazbu pobrinuti DJ. Hranu i piće moći će se kušati uz donacije, a prikupljena sredstva biti će donirana pulskom Domu za djecu Ruža Petrović.

 

Za najmlađe je u 19 sati u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin – 3mc (Centar 58, Medulin), na rasporedu predstava za djecu „Tko se boji Krampusa još“ u izvedbi Zemlje zabave, na koju je ulaz slobodan.

 

 

 

Kako bi posjetitelji, maleni i veliki mogli nesmetano uživati na prekrasno okićenoj medulinskoj placi u prvoj suboti Došašća, placa će biti zatvorena za promet između 12 i 24 sata, upravo radi pripreme i realizacije događaja.

 

 

 

OPĆINA MEDULIN