Promocija_Pomireno_vrime_plakat_page-0001Općina Medulin u ulozi izdavača u suradnji s autoricom, gospođom Marijom Peruško, organizira promociju autoričine najnovije knjige – zbirke poezije „Pomireno vrime“. Knjiga je izdana 2021., no promocija se za javnost tada zbog ograničenja i mjera uslijed pandemije nije mogla održati.

 

Zbirku poezije „Pomireno vrime“ prati i nosač zvuka – CD na kojemu autorica autentičnim medulinskim govorom slušatelju predstavlja odabrane pjesme iz zbirke, a na medulinskoj promociji uz autoricu će zbirku predstaviti profesorica i dekanica Filozofskog fakulteta u Puli, Lina Pliško u ulozi urednice, Mario Rosanda, koji je knjigu i CD grafički oblikovao i pripremio, profesor Marko Ljubešić te u ulozi voditeljice profesorica Vanessa Vitković Marčeta.

 

U programu će sudjelovati i Sonja Sacco, a s glazbenim izvedbama Darko Privrat i Danijel Radolović te glazbeni sastav Sakramenski.

 

Predstavljanje zbirke biti će održano u prostoru općinskog multimedijalnog centra (3mc na placi u Medulinu) idućeg utorka, 17. 05. 2022. godine, s početkom u 19 sati. Dolazak je slobodan za sve zainteresirane mještane.

 

 

OPĆINA MEDULIN