Adria-summer-2019-press_1PREDSTAVLJEN PROGRAM I IZVOĐAČI ADRIA SUMMER FESTIVALA 2019.

 

IMSET / DIRE STRAITS EXPERIENCE

+

SAKRAMENSKI / PARNI VALJAK / SEVERINA

+

MASSIMO / PETAR GRAŠO / PRLJAVO KAZALIŠTE

 

 

Na konferenciji za medije održanoj 28. ožujka u prostoru Multimedijalnog centra 3MC u Medulinu, organizatori Adria Summer Festivala su uz Gorana Buića, načelnika Općine Medulin, najavili jubilarni peti Adria Summer Festival, glazbeni spektakl koji će obilježiti još jedno ljeto u Medulinu.

 

 

 

U kratkom osvrtu na protekle četiri godinu dotakli su se samih početaka i izvođača koji su nastupali pod ljetnim medulinskim  ljetom i podsjetili nas na prethodna izdanja ovog ljetnog glazbenog spektakla.

 

 

I ove godine na omiljenoj lokaciji, na medulinskoj rivi, podno Malina čija su jedra je prošle godine postala dio novog vizualnog identiteta ASF-a, najavljena su tri vruće ljetne glazbene večeri. U četvrtak 18., petak 19. i subotu 20. srpnja medulinska pozornica ponovno ugošćava brojne regionalne pop i rock zvijezde, a točku na i stavit će nastup benda The Dire Straits Experience. Proširenjem na treći dan festivala i orijentacijom prema inozemnim imenima ASF pokazuje namjeru da se nastavlja razvijati i rasti, a time opravdano očekuje i još veći broj posjetitelja.

 

 

 

Četvrtak 18.07.2019., kao prvi dan festivala sada već tradicionalno krenut će uz ritmove rocka. Svi ljubitelji dobrog starog rocka doći će na svoje kad začuju prve rifove poznatih stvari u izvedbi The Dire Straits Experiencea, a posjetitelje će na dolazak ovih vrhunskih glazbenika pripremiti slovenski bend Imset.

 

 

 

Drugi dan, petak, 19.07.2019., započinje domaćim snagama uz bend Sakramenski. Nastavlja se s dugogodišnjim miljenicima publike i njihovim legendarnim pjesmama svima omiljenim – Parnim valjkom, čijem se nastupu ASF-ovci izuzetno raduju drugu godinu za redom (obzirom na prošlogodišnju spriječenost benda uslijed zdravstvenih problema Akija Rahimovskog)! Za odličan provod na samom kraju večeri pobrinut će se kraljica estrade, ujedno prva i jedina dama Adria Summer Festivala – Severina.

 

 

 

Subota, 20.07.2019. ostat će u znaku ljubavi uz neke od naših najvećih izvođača! Vrhunski Petar Grašo, Prljavo kazalište i Massimo – zvijezde su subotnje večeri uz koje će posjetitelji plesati i pjevati do jutarnjih sati! Adria Summer Festival ne bi bio isti ni bez duhovitog, spontanog i talentiranog Marija Petrekovića koji će i ove godine u Medulinu biti zadužen za podizanje atmosfere i vođenje cjelokupnog događanja.

 

 

 

Organizatori najavljuju da će ulaznice biti dostupne u online prodaji već od 01.04.2019. na servisima www.eventim.hr i www.ticketshop.hr po promotivnoj „Early bird“ cijeni.

 

 

 

Kao poseban dodatak i iznenađenje povodom pete obljetnice, u subotu 27.07.2019. Adria Summer Festival donosi i besplatan koncert Željka Joksimovića. To je ujedno i mali znak pažnje svim posjetiteljima koji su na prošlogodišnjem festivalu zbog kiše ostali uskraćeni za dio njegova nastupa.

 

 

 

Nakon prošlogodišnje donacije Udruzi dijaliziranih Istarske županije za ovu godinu najavljena je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Osnovnu školu „Dr. Mate Demarina“ u Medulinu, kako bi se na još jedan način izrazila zahvalnost lokalnoj zajednici bez čije podrške festival sigurno ne bi bio ovako uspješan.

 

 

 

Organizatori su također iskoristili priliku da zahvale dugogodišnjim pratiteljima i suradnicima koji su uz ASF od samih početaka, te izrazili želju za nastavkom u istom tonu.

 

 

 

 

ADRIA SUMMER FESTIVAL PR TEAM

FOTO/MARIO ROSANDA