Općina Medulin poziva udruge koje djeluju na njenom području na predstavljanje Javnog natječaja za sufinanciranje programa i projekata udruga u 2018. godini.

 

 

Cilj susreta jest da natječaj i njegovu proceduru približimo udrugama kao korisnicima proračunskih sredstava Općine Medulin te da projekti udruga u 2018. godini imaju bolju prolaznost na natječaju kao i što manje probleme u svim fazama realizacije.

 

 

Predstavljanje ovogodišnjeg natječaja zamišljeno je kao interaktivna informativna radionica, uz naglasak na značajke u dosadašnjoj provedbi natječaja prema novom Zakonu za Udruge i Uredbi o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

 

 

Na radionici će se posebna pažnja posvetiti proceduri prijave i provedbe projekata i programa udruga u sklopu natječaja Općine Medulin s naglaskom na najčešće pogreške uslijed kojih projekti ne prolaze na natječaju te probleme u provedbi projekata i proceduralne pogreške pri realizaciji projekata, odnosno nepoštivanju ugovornih obveza.

 

 

Predstavljanje Javnog natječaja za udruge u 2018. godini održati će se u utorak, 20. veljače 2018., s početkom u 17.30 sati u zgradi Bloka 11, prostor na 1. katu.

 

 

Unaprijed hvala na dolasku!

 

 

OPĆINA MEDULIN