SLIKAZaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je natječaj “Mali projekti za bolje sutra” za 2022. godinu, koji je otvoren do 26. svibnja 2022. godine, te se financira iz sredstava Fonda gradova i općina.

 

 

Općina Medulin temeljem sporazuma o partnerstvu sa Zakladom Istra jedan je od financijera Fonda gradova i općina, stoga na Zakladin natječaj malih projekata u zajednici imaju pravo prijave udruge, ustanove i mjesni odbori s područja općine.

 

U cilju prezentacije natječaja i poticanja dionika naše lokalne zajednice na umrežavanje, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s Općinom Medulin organizira događaj koji će se održati  u Multimedijalnom centru Općine Medulin (3mc), Centar 58, Medulin, u srijedu 11.05.2022. godine s početkom u 18:00 sati (predviđeno je trajanje 2 sata).

 

Cilj umrežavanja je pronaći zajednička rješenja za pojedine probleme u lokalnoj zajednici, odrediti prioritete za rješavanje te definirati i/ili oblikovati mali projekt za koji možete ostvariti potporu na Natječaju za male projekte „Mali projekti za bolje sutra“.

 

Radi bolje organizacije, molimo da se prijavite putem google obrasca na slijedećem linku:

https://forms.gle/miJStU3CGzsYRzJh8

 

U slučaju dodatnih pitanja kontaktirajte nas na: 052/212-938 ili putem maila na: tadea@civilnodrustvo-istra.hr

 

Prepustite se, povežite se, iskoristite trenutak i budite promjena koju želite vidjeti, jer aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

 

 

Zaklada Istra

i

Općina Medulin