HorsEscape - flyerKonjički klub Istra Star od 24. rujna 2022. do 20. studenog 2022. provodi projekt sufinanciran od strane Općine Medulin pod nazivom „HorsEscape – rekreativne aktivnosti s konjima“ namijenjen mještanima s područja općine Medulin.

 

 

Cilj projekta je stanovništvo Općine Medulin uključiti u sportsko-rekreativne aktivnosti unutar lokalne zajednice te im na taj način omogućiti bijeg od svakodnevnice, žurbe i stresa kroz aktivnosti s konjima i popularizaciju konjičkog sporta.

 

 

Predviđaju se minimalno 4 susreta, i tijekom svakog susreta do 24 korisnika. Kroz teorijski i praktični pristup u trajanju od 45 minuta svakom će se korisniku približiti konj kao životinja i jahanje kao rekreacijska aktivnost.  

 

 

Drugi dio projekta odnosi se na dodatne dvije aktivnosti: škola jahanja za djecu (12-18 godina) i  jahanje za osobe starije životne dobi.  

 

 

Aktivnosti će za vrijeme trajanja projekta za mještane Općine Medulin biti besplatne.

 

 

Radi ograničenog broja korisnika, za više informacija , prijavu i rezervaciju termina molimo kontaktirati nas telefonskim putem, putem maila ili naših društvenih mreža.  

 

 

Kontakt podaci u priloženom letku.