Danas je u Beach baru PaltanSluzbeno vaganje boracaa u Banjolama održano službeno vaganje boraca za „Medulin Kickboxing & MMA fight night 2 “ koji će se održati sutra 15. travnja 2017. godine u balon dvorani u Medulinu s početkom u 20:30 sati. Službeno vaganje boraca danas su osim brojnih gledatelja pratili i načelnik Općine Medulin Goran Buić, Zelg Galešić kao “machmaker” i predstavnik organizatora Udruge Legija Tomislav Markulin.

 

 

Organizatori su prije službenog vaganja održali i konferenciju za medije i sve prisutne borce, klubove te sve zainteresirane koji su došli pogledati vaganje i posljednju najavu samog događaja. Tom su prigodom organizatori objavili da su sve karte rasprodane, te da se niti sutra u dvorani karte neće moći kupiti. Pozvali su sve gledatelje koji nisu uspjeli kupiti kartu da sve borbe pogledaju uživo putem “live steaminga” na web stranici: www.istralive.com.

 

Obzirom da su sve karte rasprodane organizatori su zadovoljni odazivom te najavljuju vrlo uzbudljive borbe. Zelg Galešić koji je bio zadužen za planiranje borbi smatra da će Medulin fight night biti vrhunska večer na kojoj će se održati četiri K1, pet MMA i jedna amaterska borba.

 

 

-„ Vrhunac večeri biti će dvije MMA  i dvije K1 borbe, od kojih je jedan meč tzv. oproštajni meč od borca Franka Klimana koji će se boriti protiv borca iz Moldavije – Niki  Forenko. Glavna borba večeri održati će se između Ivana Vitasovića iz Hrvatske (Trojan) protiv Ziskima Vadmina iz Bjelorusije u MMM kategoriji do 100 kg.“

 

 

Načelnik Općine Medulin Goran Buić istaknuo je da mu je zaista drago da su sve karte rasprodane te da je tako veliki odaziv na „Medulin Kickboxing & MMA fight night 2“ za koji će sljedeće godine zasigurno trebati veća dvorana u Općini Medulin.

 

 

„Medulin Kickboxing & MMA fight night 2“ organizira Udruga za promicanje borilačkih sportova „Legija“ iz Pule uz pomoć Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin. Borilačka večer započeti će u 20:30 sati, a tijekom cijele večeri održati će se čak 10 borbi u kojima će sudjelovati borci iz Hrvatske, SAD-a, Bjelorusije, Austrije, Italije i Moldavije.

 

OPĆINA MEDULIN