logo

Zbog sve nepovoljnije epidemiološke situacije, u službenim prostorima Općina Medulin od ponedjeljka 08. studenoga 2021. godine svi sastanci održavati će se isključivo uz mjerenje tjelesne temperature te predočenje COVID potvrde (ili drugog jednakovrijednog dokumenta kojim se potvrđuje cijepljenje, preboljenje ili testiranje pojedinca) odnosno negativanog PCR testa ne starijeg od 72 sata svakog od sudionika.

 

Stranke koje dolaze na sastanke u Općinu Medulin koji prethodno moraju biti najavljeni te termin potvrđen od strane službene osobe Općine moraju na porti prilikom mjerenja tjelesne temperature predočiti COVID potvrdu ili negativan PCR test.

 

Maske na sastancima i dalje su obavezne kao i pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera.

 

Pozivaju se građani da svu komunikaciju prema nadležnim tijelima Općine Medulin u što većoj mjeri obavljaju putem elektroničke pošte, telefonski ili običnom poštom. Svi kontakti s brojevima telefona i mail adrese nalaze se na web stranicama Općine Medulin, www.medulin.hr.

 

Za predaju prijava na natječaje, javne nabave i javne pozive, koji se moraju predati u zatvorenim kovertama do određenog roka, potrebno je nazvati općinsku portu na broj 052/385-650 radi dogovora oko predaje istih.

 

Ovim putem Općina Medulin zahvaljuje svima na poštivanju ovih epidemioloških mjera uvedenih s ciljem da odgovornim ponašanjem, zdravi i sa što manje posljedica izađemo iz pandemije koja, za sve, već predugo traje.

 

 

 

OPĆINA MEDULIN