lg_13654_opcina_medulin_0Općina Medulin donijela je Odluku o obustavi prijema stranaka u Općini Medulin. Sukladno odlukama i preporukama Stožera civilne zaštite Istarske županije, Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Općinskog Načelnika Općine Medulin, od petka 13. ožujka 2020. godine do daljnjeg se obustavlja prijem stranaka u Općini Medulin.
Pozivaju se građani da svu komunikaciju prema nadležnim tijelima Općine Medulin obavljaju putem elektroničke pošte, telefonski ili običnom poštom. Svi kontakti s brojevima telefona i mail adrese nalaze se na web stranicama Općine Medulin, www.medulin.hr.
Za predaju prijava na natječaje, javne nabave i javne pozive, koji se moraju predati u zatvorenim kovertama do određenog roka, potrebno je nazvati općinsku portu na broj 052/385-650 radi dogovora oko predaje istih.

 

 

ODLUKU MOŽETE PROČITATI U PRILOGU.
Zahvaljujemo na razumijevanju svim našim mještanima te upućujemo mještame da pokušaju biti što odgovorniji, da se ne okupljaju niti organiziraju druženja u vlastitim prostorima zbog osobne zaštite i zaštite svih mještana općine Medulin jer ćemo jedino svi zajedno i strogom provedbom svih propisanih mjera spriječiti daljnje širenje epidemije koronavirusa COVID -19.

 

 

PRILOG:

 

 

OPĆINA MEDULIN