Općina Medulin je objavila Javni poziv za dodjelu sredstava za razvoj malog gospodarstva na području općine Medulin za 2022. godinu.

 

Za razvoj malog gospodarstva provoditi će se sljedeće mjere :

 

  1. Jačanje konkurentnosti obrtnika i poduzetnika,
  2. Potpore obrtnicima i poduzetnicima kojima se financiraju troškovi izrade projektnih prijedloga prijavljenih za sufinanciranje iz fondova Europske unije i nacionalnih fondova,
  3. Sufinanciranje ulaganja u standarde kvalitete,
  4. Potpore za novo zapošljavanje i samozapošljavanje,
  5. Subvencioniranje troškova polaganja stručnih i majstorskih ispita te usavršavanja u zanimanju i
  6. Startup impuls.

 

Korisnici potpora za mjere financirane od strane Općine Medulin iz Javnog poziva mogu biti obrti ili trgovačka društva koja posluju i imaju registrirano sjedište na području općine Medulin.

 

 

Zahtjev za dodjelu potpore sa potrebnom dokumentacijom podnosi se do 12. prosinca 2022. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

 

Korisnici se mogu prijaviti na najviše dvije mjere. Izuzeće predstavlja mjera Startup impuls, na koju se korisnici mogu dodatno prijaviti ukoliko ispunjavaju uvjete iz te mjere. Mjera Startup impuls je dodatna mjera za sebe te omogućava uz prijavu na druge dvije mjere i treću prijavu, odnosno prijavu na ovu mjeru.

 

Detalje možete pročitati u Javnom pozivu koji se nalazi u prilogu, te preuzeti potrebne Obrasce prijava za pojedinu mjeru i Izjave.

 

Općina Medulin

 

PRILOG:

 

 

Obrasci prijava za pojedinu mjeru

 

Izjave