Odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja RH osigurana su financijska sredstva u Državnom proračunu za nabavu udžbenika za školsku godinu 2019./2020., sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu. Svim učenicima su osigurani besplatni udžbenici za redovne i izborne predmete. U skladu s navedenim u pedagoškoj 2019./2020. godini Općina Medulin sufinancirati će nabavku radnih bilježnica i školskog pribora.

 

Roditeljima i učenicima osnovnih i srednjih škola koji imaju prebivalište na području općine Medulin, Općina Medulin za predstojeću školsku 2019./2020. godinu sufinancirati će:

 

  1. trošak kupnje radnih bilježnica i/ili školskog pribora, u iznosu od 650,00 kn za sve učenike 1. razreda osnovne škole s prebivalištem na području općine Medulin, a koji to ili slično pravo nisu osigurali temeljem drugih osnova,
  2. trošak kupnje radnih bilježnica i/ili školskog pribora, u iznosu od 400,00 kn za sve učenike od 2. do 8. razreda osnovne škole s prebivalištem na području općine Medulin, a koji to ili slično pravo nisu osigurali temeljem drugih osnova.
  3. trošak kupnje radnih bilježnica i/ili školskog pribora, u iznosu od 400,00 kn za sve učenike svih razreda srednje škole s prebivalištem na području općine Medulin, a koji to ili slično pravo nisu osigurali temeljem drugih osnova.

 

 

Svu dokumentaciju je potrebno dostaviti sukladno uputama u prilogu!

 

 

PRILOG:

Obavijest o sufinanciranju nabavke radnih bilježnica i školskog pribora