OM1_6560Povodom obilježavanja Dana žena, Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac  i Viši savjetnik za poslove načelnika Gianni Bužleta izmamili su jutros osmjehe na licima mještanki Općine Medulin.

 

 

U kafićima, javnim prostorima i svim naseljima općine Medulin podijelili su cvijeće mještankama Općine s najljepšim željama za današnji blagdan. Bila je to prilika i za kratke razgovore, zanimljive anegdote i druženje naših mještanki s načelnikom, ali i podsjetnik na ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola koji je i povod obilježavanja ovoga Dana.

 

 

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac tom je prilikom istaknuo kako su u samoj općinskoj upravi žene u većini, a slična situacija je i u općinskim ustanovama i društvima. „I dalje moramo poraditi na ravnopravnom uključivanju žena u javni, profesionalni i politički život, u Općinskom vijeću Općine Medulin od 13 vijećnika, samo su četiri žene. Žene su iznimne suradnice, odgovorne organizatorice i vrijedne kolegice, u Općini smo zadovoljni što prevladavaju upravo žene i vjerujemo da je i to razlog vrlo uspješnog rada naše zajednice. Udruge na području općine također većinom vode žene, tako da smo ponosni na društveni angažman žena u našoj zajednici.“ istaknuo je načelnik Ivan Kirac

 

 

Na koncu je čestitao svim ženama sretan Međunarodni dan žena!