mikela_1-1024x668Mikela Ristoski, prva  hrvatska sportašica koja je na tri paraolimpijade osvojila odličja, dočekana je na medulinskoj Placi. Posljednji sjajan uspjeh naše Mikele je brončana medalja na paraolimpijadi u Tokiju, koju je osvojila sa svojim sjajnim skokom od 5,46 m.

 

Načelnik Općine Medulin čestitao je Mikeli na uspjehu te joj   uručio poklon bon u iznosu  od 4.000,00 kuna, a njenom treneru Danialu Temimu  poklon bon u iznosu od 1.000,00 kuna naglasivši  kako će Općina Medulin uvijek podržavati  sve sportaše, a kako će njen uspjeh svakako pridonijeti popularizaciji atletike i kod najmlađih medulinaca.

 

Direktor Turističke  zajednice Općine Medulin Enco Crnobori također je čestitao Mikeli uručivši joj skulpturu Šampjera i monografiju Općine Medulin. Šampjero kojeg je Mikela nosila na majci u Tokiju velika je promocija Medulina kao sportske destinacije u  cijelom svijetu.

 

Mikela Ristoski  i njen trener zahvalili su se Općini Medulin, Turističkoj zajednici i Arena Hospitality Grupi na podršci tijekom priprema,  obzirom da se uglavnom pripremala i trenirala na terenima i u teretani AHG-a. Osim toga, trenirala je i na Vižuli  a izuzetno je teško bilo tempirati vrhunac forme za Tokijo, obzirom da su se natjecanja odgađala  i održavala ovisno o  situaciji s Covidom.

Mate Mezulić, predsjednik Atletskog kluba Medulin i Ramon Bajčinovci predsjednik Atletskog kluba za osobe s invaliditetom Medulin također su zahvalili Općini Medulin, Turističkoj zajednici i AHG te  najavio Mikelin pohod na četvrtu medalju na paraolimpijadi u Parizu, koja će se održati za samo tri godine.

 

Uz načelnika Kirca sa suradnicima, brojne Mikeline klupske kolege, predstavnici Sportske zajednice Općine Medulin te županijska pročelnica za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Patricia Percan čestitali su Mikeli i uveličali njen doček u Medulinu.

 

 

OPĆINA MEDULIN