Dizajn-medBikeOpćina Medulin obavještava sve mještane da mogu ostvariti mogućnost kupnje trajnih kartica za korištenje javnih bicikla (klasičnih i električnih) na stanicama u Medulinu i Banjolama po povlaštenoj cijeni od 50,00 kn. Prvih 50 mještana koji ostvare uplatu moći će dobiti trajnu MED BIKE karticu po povlaštenoj cijeni. Nakon što pristigne prvih 50 uplata Općina Medulin će na svojim web stranicama objaviti obavijest o završetku podjele kartica.

 

 

Uplatom od 50,00 kn na račun naveden na primjeru uplatnice mještani ostvaruju kupnju kartica. Kartice će se moći podići nakon uplate (sa potvrdom uplate) svaki utorak i srijedu u Općini Medulin u radno vrijeme sa strankama (utorak 14:00 – 16:00 sati te srijeda od 08:00 – 11:00 sati). Kao dokaz o ostvarenju uplate potrebno je donijeti potvrdu o plaćanju te kopiju osobne iskaznice kao dokaz o prebivalištu u općini Medulin.

 

 

Podaci koji će biti potrebni za kreiranje ugovora su: ime i prezime, OIB, adresa i  broj telefona / mobitela, a uvjet za dobivanje kartice je prebivalište na području općine Medulin. Jedna osoba može kupiti jednu karticu na svoje ime i prezime.

 

 

Opće uvjete korištenja MED BIKE kartica  i primjer uplatnice sa brojem računa možete pronaći u prilogu.

 

 

Dokumenti: